Viser alle 8 resultater

Anden – bæredygtigt og lærende trælegetøj

160,00 DKK inkl. moms

Dragen – bæredygtigt og lærende trælegetøj

295,00 DKK inkl. moms

Elefant – bæredygtigt og lærende trælegetøj

210,00 DKK inkl. moms

Elefant familien – bæredygtigt og lærende trælegetøj

295,00 DKK inkl. moms

Gravhunden – bæredygtigt og lærende trælegetøj

210,00 DKK inkl. moms

Larve – bæredygtigt trælegetøj

220,00 DKK inkl. moms

Pindsvinet – bæredygtigt og lærende trælegetøj

220,00 DKK inkl. moms

Sneglen – bæredygtigt og lærende trælegetøj

295,00 DKK inkl. moms

Legetøjet fra Woodbrix er produceret af høj kvalitet gummitræ, Albizia træ og Alstonia træ.

Når gummitræerne på Sri Lanka er ca. 20 år stopper træernes produktion af naturgummi, og de skal fældes for at give plads til nye træer. Tidligere blev træet blot brændt, men i dag anvender Woodbrix træet til produktionen af legetøj af høj kvalitet og med lang holdbarhed.

Woodbrix anvender desuden de to hurtigt voksende træsorter – Albiza og Alstonia som begge i vid udstrækning dyrkes på Sri Lanka. Albiza dyrkes bl.a. for at give læ og skygge i teaplantagerne.

Legetøjet er håndlavet og produktionen sker efter reglerne for fair trade. Firmaet er medlem af den internationale fair trade organisation WFTO – dvs. ingen medarbejdere er under 18 år, lønnen ligger over minimumsløn, medarbejderne er forsikrede efter gældende lovkrav.

Produktionen er medvirkende til, at der for lokalbefolkningen er skabt en vigtig indtægtskilde, som er et skridt på vejen mod en ordentlig levestandard i et ellers forholdsvis fattigt land. Miljømæssigt, så er legetøjet til forskel fra plastlegetøj bionedbrydeligt og indeholder ikke giftstoffer. De anvendte farvestoffer overholder internationale standarder og testes løbende. Legetøjet er CE-mærket og lever op til europæiske standarder.