Viser alle 7 resultater

10 elefanter – bæredygtigt og lærende trælegetøj – træ æske

225,00 DKK inkl. moms

20 elefanter – bæredygtigt og lærende trælegetøj

295,00 DKK inkl. moms

Bogstav larven – bæredygtigt og lærende trælegetøj

290,00 DKK inkl. moms

Bondegård – bæredygtigt legetøj

745,00 DKK inkl. moms

Den smilende larve – bæredygtigt og lærende trælegetøj

215,00 DKK inkl. moms

Noahs Ark – bæredygtigt legetøj

1.450,00 DKK inkl. moms

Pusle sneglen – bæredygtigt og lærende trælegetøj

220,00 DKK inkl. moms

Legetøj fra SRI Toys:
Legetøjet fra Sri Toys er produceret af høj kvalitet gummitræ fra den lokale produktion af naturgummi. Når gummitræerne på Sri Lanka er ca. 20 år stopper træernes produktion af naturgummi, og de skal fældes for at give plads til nye træer. Tidligere blev træet blot brændt, men i dag anvender Sri Toys træet til produktionen af legetøj af høj kvalitet og med lang holdbarhed.

Legetøjet er håndlavet og produktionen sker efter reglerne for fair trade, dvs. ingen medarbejdere er under 18 år, lønnen ligger over minimumsløn, medarbejderne er forsikrede efter gældende lovkrav og arbejdet følger ILO-konvektionen. Produktionen er medvirkende til, at der for lokalbefolkningen er skabt en vigtig indtægtskilde, som er et skridt på vejen mod en ordentlig levestandard i et ellers forholdsvis fattigt land.

Miljømæssigt, så er legetøjet til forskel fra plastlegetøj bionedbrydeligt og indeholder ikke giftstoffer. De anvendte farvestoffer overholder internationale standarder og testes løbende.

Legetøjet er designet af den internationale designer Ferdinand Swart og ideen med legetøjet er, at det, ud over den høje kvalitet og de miljømæssige krav, skal være lærende.

Legetøjet er CE-mærket og lever op til europæiske standarder.